VI REKRYTERAR

Montör

Malmö

VI REKRYTERAR

Montör

Halmstad

MARKNADENS VASSASTE
LADDBOX FRÅN EASEE

Allt fler skaffar elbil, och experterna förutspår att vi helt kommer att ha gått över från fossila bränslen till elfordon i mitten av det här seklet. De allra flesta biltillverkare har numera minst en budget-elbil i sitt utbud, vilket gör att bilar med batteri inte längre är förbehållet entusiaster eller folk med mycket pengar.

Med en elbil slipper du åka till macken för att fylla på bränsle. Det gör du enklast hemma, och det mest ekonomiska och säkraste är att installera en laddstation. Vår elbilsladdare Easee Home är speciellt anpassad för alla hem och den kan installeras på väggen i garaget eller på en laddstolpe som kan placeras varsomhelst på uppfarten eller tomten.

KUNDTJÄNST

+46 (0) 101 740 040

Vi finns här för att hjälpa er både före, under & efter slutfört projekt. Slå oss en signal så guidar vi er rätt.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Dags för montage & installation?

Skicka in er projektering så återkopplar vi med offert på en nyckelfärdig entreprenad. Är ni osäkra på vilken lösning som passar er bäst så hjälper vi er gärna med projekteringen.

HÖG STANDARD

Utbildning & erfarenhet

Vi har gedigen erfarenhet av solenergiprojekt och ligger i framkant när det kommer till säkra arbetsplatser. Låt oss göra jobbet så slipper ni oroa er framöver!

KORTA LEDTIDER

Du producerar inom sex veckor

Med många duktiga medarbetare har vi möjlighet att erbjuda korta ledtider och kan därför garantera montage, installation och driftsättning på mindre än sex veckor.

VI REKOMMENDERAR