Effekttoppskapning

Elprisoptimering

Fasbalansering

spm-sun-180x180

+

cropped-enequi-symbol-192x192

Certifierad Enequi Partner

En ny tid med ren energi kräver smartare lösningar. Oavsett om du vill kunna spara eller använda mer av din egen solenergi, alltid kunna ladda elbilen säkert och snabbt eller helt enkelt få kontroll på din energiförbrukning så är QuiPower från Enequi lösningen. Vi på

Svenska Solpanelmontage AB är en certifierad Enequi Partner, vilket innebär att vi är utbildade att på ett säkert och effektivt sätt installera QuiPower i din fastighet. Vi hjälper dig även att hitta rätt energilager och väljer de bästa tillbehören för att optimera din fastighets energianvändning.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar QuiPower?

Kostnaden varierar beroende på din fastighets förutsättningar, om du har befintliga solceller eller inte samt hur stor lagringskapacitet du har tänkt dig. Kontakta oss för en offert.

Hur köper jag QuiPower?

Kontakta oss så går vi tillsammans igenom dina behov. Genom någon av våra installatörer får du sedan en komplett offert och QuiPower kan därefter installeras i din fastighet.

Vad är fördelarna med intelligent energilagring?

Om du har intelligent energilagring – ett smart hembatteri – kopplat till dina solceller så får du minskade elkostnader, ökad elkomfort och tryggare elförsörjning. Detta tack vare funktioner så som effekttoppskapning, elprisoptimering och tariffstyrning.

Vad består QuiPower-systemet av?

QuiPower är ett komplett system för intelligent energilagring och består av en smart styrning (BMS), en hybridväxelriktare och ett batteri.

Är du redo att kapa dina elkostnader?